MIDZOMERNACHT

De Eendagsschool presenteert Midzomernacht. Kom je langs en doe je mee?

Plaats van handeling is het landgoed van Kloosterhotel ZIN te Vught, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni. Het belooft een onvergetelijk etmaal te worden.

Het plan is als volgt:

Vrijdagochtend vertrekken we gezamenlijk vanuit Tilburg met de fiets. Het zal de doop van de Filosofiebrigade van De Eendagsschool zijn. Onderweg zullen we een paar keer stoppen voor verrassingen op het gebied van filosofie en kunst.

’s Middags begint het programma bij ZIN. We zullen daar ook eten en overnachten. Dat kan door een hotelkamer te nemen (alleen of delen, aanbod beperkt) of te kamperen (veel plek). Mocht het je niet lukken om al ‘s ochtend mee te fietsen, dan kun je ook aansluiten vanaf het middagprogramma.

De overnachting is inclusief avondeten en ontbijt en heeft een scherpe prijs gekregen, mogelijk gemaakt door ZIN en De Eendagsschool.

Goed, waar wacht je nog op? Schrijf je hier in en geef aan waar je voorkeuren liggen. Je kan ook aangeven of je iets wil bijdragen, dan wel voor het programma, dan wel in de organisatie. Laat ons het weten.

Hopelijk tot dan!

Tutoren en bestuur van De Eendagsschool

 

SCHRIJF JE IN